2-1 Tan estrany tot que marquem de còrner, Alba amb la dreta i perdem la pilota

20/04/2019 Barça 2 – Real Societat 1

1. El gol de Lenglet, al minut 44, era el que en diuen un gol psicològic. I, certament, psicològicament l’equip ha pensat que ho tenia fet i ha sortit a pesar figues a la segona part.
2. La sort del campions és que, després que t’empatin a 1, un minut després marquis el 2-1.
3. Ha estat un partit tan estrany, que Jordi Alba ha marcat fins i tot amb la dreta.
4. Aquesta nova sortida de pilota de xut llarg de Ter Stegen perquè intenti controlar un isolat Suárez, és un regal per als rivals.
5. La Real Societat, amb moltes baixes, dels millors equips que han passat pel Camp Nou en les tres competicions.
6. Finalment, gol de còrner. Al.leluia. En comptes de gili-còrner, centrada directa i remat. Com ha de ser. Ha funcionat la french-connection: Dembélé-Lenglet.
7. L’àrbitre d’avui s’ho ha de fer mirar. No segueix la diagonal. Directament fa nosa pel centre de l’atac. Era una nosa més per a Messi.
8. El cansament del United s’ha notat avui a les cames de Suárez i Messi.
9. Avui els Lenglet, Semedo, Rakitic i Alba han estat les estrelles i el to de l’equip.
10. Hi ha socis del Barça que, a punt de guanyar la Lliga, van al camp per xiular un jugador propi. Insòlit.