3-0 El futbol total del Barça i l’Ajax es carrega el futbol garrepa de Juve i United

16/04/2019 Barça 3 -Manchester United 0

1. Messi, Messi, Coutinho. Un espectacle total. 3 gols fora de l’àrea. Insòlit.
2. Luis Suárez es guarda els gols de la Champions per Anfield. Coneix bé aquelles porteries.
3. Quatre partits seguits, vitals, sense encaixar gols. La clau, de ser a semis i de guanyar la Lliga. Vam deixar a 0 al Atlético, 180 minuts al United… i el Huesca.
4. Als 40 segons, pal del United. Error de col·locació del Barça durant 6 minuts, amb els rivals guanyant constantment l’esquena de SRoberto i Piqué.
5. En aquells minuts, Sergi Roberto ha vist que Martial no és Eloi Vila.
6. De fet, que al minut 20 anéssim 2-0 amb dos xuts a favor i 4 en contra era un miracle.
7. De Gea no només falla amb la selecció. Si aquell fax de Florentino hagués arribat a temps, el Madrid tindria tres Champions menys.
8. Lukaku va marcar els dos primers gols de la remuntada a camp del PSG. Avui, sorprentment, Solsjkaer l’ha deixat de suplent. Per això li diuen Olé Solksjaer. Olé!
9. Coutinho, amb el bon partit d’avui, encara trobarem comprador el vendrem bé. Després del gol, val 20 milions més.
10. Per la Pilota d’or, Cristiano tururut. Messi ha fet molts punts. El Madrid necessitava el Cristiano. Però Ronaldo també necessitava el Madrid.