0-3 Tres gols de contraatac, tres punts per no dubtar ni de l’equip ni de la Lliga

1. Què més ha de fer Tello per desbancar Villa a l’extrem esquerre?
  2. Què més ha de fer Bartra per demostrar que és un bon central amb sortida de pilota?
  3. És casual que Thiago hagi fet el seu millor partit quan ha decidit ser efectiu, amb futbol fàcil, i hagi aparcat el “show time”?
  4. Adriano, de central, en talla moltes per alt i per baix, però té alguna llacuna incomprensible.
  5. Alexis ha jugat bé, ha lluitat com sempre i ha fet tres accions de “jugadorazo”. La paret del gol, la vaselina sensacional i un regat perfecte sobre la línia de fons. Si enviem el video a la Juventus, en el pagaran car.
  6. Montoya té una virtut similar a quan debutava Puyol: sempre hi posa dos collons.
  7. Cesc Fàbregas ha sortit per la tele parlant més amb l’àrbitre que amb la pilota als peus.
  8. El Barça no s’ha desconnectat en tot el partit, a pesar del 0 a 3. És una novetat en els desplaçaments.
  9. Bravo la Romareda, amb un peu a segona, sense guanyar ni un partit en tot el 2013, aplaudint Villa, Xavi i, sobretot dempeus, Abidal.
  10. Algú confiava amb l’Athletic Club? Al minut 2, gol de Cristiano.

3-1 Per què m’agrada tant marcar tres gols de passada de la mort?

1. El jugador que arriba a la línia de fons, aixeca el cap i la posa al punt de penal perquè remati el que ve sol de cara perquè la defensa protegeix la porteria, és una jugada que sempre m’ha agradat molt. Avui, d’Alba a Messi. De Messi a Song. De Montoya a Messi. Si és en paret, encara més la passada de la mort.
  2. Messi no ha marcat mai un sol gol aquesta lliga. O dos, o tres. Mai un.
  3. Per què ens han creat tant perill a la segona part? Hem comès una sola falta. Cal saber tallar el joc, si convé, al mig del camp.  Continua llegint «3-1 Per què m’agrada tant marcar tres gols de passada de la mort?»

1-4 Remuntada jugant amb foc… però a tres punts

1. Sense Busquets, Xavi i Iniesta, el Barça ha hagut de patir per remuntar i guanyar a Saragossa. Hem patit molt a la primera part. Quan Busquets ha entrat per Keita s’ha acabat el partit trencat, hem recuperat el control, la posessió i el domini absolut.
  2. A la segona, amb 1 a 2 contra 10 hem perdonat massa abans de fer la sentència al minut 85. La de Thiago que s’adorna, la d’Alexis que no la dóna a Cesc, la d’Adriano que li dóna malament a Cesc, l’ú contra ú inversemblant que falla Messi… Un d’aquests, l’havíem de marcar abans per no donar opcions i aire al Saragossa en l’últim quart d’hora.
  3. Valdés es mereix portades de diari de demà. El penal aturat pot donar una Lliga. Continua llegint «1-4 Remuntada jugant amb foc… però a tres punts»