0-4: I per fi un gol de falta directa. De Messi, esclar

  1. L’equip, després dels torrons i polvorons que ens van fer patir a Bilbao i amb el Llevant, ja torna a tenir el ritme d’abans de vacances que van tastar el Madrid o l’Espanyol, per posar dos exemples a l’atzar.
  2. Lotina, entrenador del Deportivo, va dir que estava convençut de poder guanyar al Barça. Va dir “només hem de fer quatre coses ben fetes”.  No va dir quines. Resposta: 4 gols.
  3. Mires Messi i dius “no ha fet un partit espectacular”. I veus que ha donat l’assistència dels gols de Villa i el de Pedro i, a més  a més, ha fet un gol de falta amb un xut amb tant d’efecte que ja no se’n veuen d’aquesta mena. Per fi, a mig  campionat, el primer gol del Barça de falta directa a la Lliga. Començava a ser preocupant.
  4. Per cert, just abans de xutar la falta, el comentari de Marcos López de la Sexta ha estat “demasiado lejos para Messi“. Ah, sí?
  5. El primer xut del Deportivo a porteria ha arribat al minut 92… i encara per una pífia d’un Piqué badoc. M’encanta que Valdés faci aturades heroiques. Però encara m’agrada més quan Valdés no l’ha de tocar ni una sola vegada en tot el partit. I avui ha sigut d’aquests partits plàcids.
  6. Afellay va agafant el ritme. Primer partit, un minut cap participació. Avui, ja, nou minuts. Ha suat la samarreta. De moment, encara té massa estona la pilota als peus. El Pep ja li sabrà donar el bon consell.
  7. Sensacional partit d’Iniesta. La suplència a San Mamés el va motivar? La Pilota d’Or de dilluns l’ha estimulat? Espero que ningú reobri el debat que Iniesta, sense Xavi, juga millor. Els savis que fa quatre anys deien això ja estan amagats a l’exili.
  8. Si a Abidal no li haguessin anul.lat el gol (que era orsay per un pèl de figa de mosca), ja veig que a l’Informe Robinson hauria de fer un reportatge sobre aquest fenomen paranormal del golejador Abidal.
  9. He vist en algun moment Adriano marcant a Adrian. És com quan Forlin marca a Forlán.