Guardiola aprèn la lliçó: els titulars, a l’anada

  1. Després del patiment amb l’Ahtletic Club amb suplents a casa i titulars a San Mamés; després de caure eliminats l’any passat amb el Sevilla amb suplents a casa i titulars a fora, finalment hem decidit fer-ho al revés. Sentenciem a casa i suplents a camp del Betis.
  2. Per cert, qui deia que la Pilota d’Or per Messi era una injusticia?
  3. Per cert, qui deia que la Pilota d’Or dividiria el vestidor? I que Xavi i Iniesta estaven tristos. El primer gol de Messi, assistència d’Iniesta. El tercer, a passada de Xavi. Jo no els he vist gaire afectats. Messi, Iniesta i Xavi. Un, dos, tres, botifarra de pagès.
  4. Porto anant al Camp Nou des del 73. Mai havia vist una passada de gol com el cinquè. La cullera des de la linia de fons d’Iniesta per Keita, mai vist. Es mereix la pilota d’argent.
  5. El Betis ha volgut jugar a futbol, ens ha pressionat bé, ha fet lluir Pinto i se’n va amb un 5 a 0 en contra, l’eliminatòria caducada i amb Casto, el seu porter, com a gran estrella.
  6. El primer gol, al minut psicològicament clau (43′) arriba gràcies a un “tackle” sensacional de Sergio Busquets per recuperar la pilota. Ha estat al més pur estil Neeskens.
  7. Quina llàstima deixar Abidal fora de l’equip, ara que estava en ratxa golejadora. En portava un de legal i un d’anul.lat.
  8. La primera part desastrosa d’Alves (perdent pilotes, frivolitats, estan sempre fora de lloc…) mereixia la bronca de Piqué al brasiler. Amb l’estirada d’orelles que li ha fet, no li calia la cirurgia estètica.
  9. L’àrbitre Velasco Carballo (madrileny) ha anul.lat un gol legal a Villa, no li ha ensenyat la segona groga a Iriney i s’ha menjat unes mans a l’àrea del Betis. “¿De dónde es el árbitro?” “No hace falta de decir nada más”.
  10. I a semis, Deportivo o Almería? Sense Lillo (possible seleccionador d’El Salvador) dificilment en tornarem a marcar 8. M’estimo més el Deportivo.