1-1: Piqué retratat (i no al twitter, precisament)

1. Jugar de central amb Milito, Maxwell i Alves al costat és una temeritat. Però la jugada del gol de l’Sporting, David Barral retrata Piqué dues vegades. Primer a la banda i després a l’àrea.
2. Hom dirà que s’ha passat la setmana pendent de #eldeloscuadros i, en canvi, avui, no ha vist #eldelasrayas.
3. La veritat és que, defensivament, a la segona part ha millorat molt i ha volgut posar-se l’equip a l’esquena.
4. L’Sporting ha sortit mossegant i vertical. Nosaltres no. Cura d’humilitat que ens anirà molt bé pel tram decissiu de la temporada.
5. Després d’haver guanyat 10 partits seguits fora de casa, cedim un primer empat i estem com una moto. Se’n diu mal acostumats.
6. Pérez Lasa, àrbitratge pèssim. No té cap influència en el resultat, però el festival de grogues per protestar al Barça (Pedro, Xavi i Valdés) són un escàndol. Especialment xiular al minut 90 una falta tècnica a la frontal de l’àrea del Barça, perquè sí.
7. Villa, Villa… Quan ja començàvem a pensar que estava fent una segona volta com la d’Ibra l’any passat, ha tocat la primera pilota amb encert i gol. No l’ha celebrat. Nosaltres sí.
8. Pedro ha entrat el descans com a revulsiu per un inadaptat Afellay. Ha estat pitjor el remei que la malaltia. Pedro ha jugat els seus 45 pitjors minuts des que juga al Barça. Ha tornat a ser Pedrito.
9. Algú confia que demà l’Espanyol farà que el nostre empat d’avui sigui positiu?
10. Final de Copa de bàsquet contra el Madrid. Com l’any passat. Que haguem guanyat els quarts de 20 punts, les semis de 19, i pensem que guanyarem al Madrid de 18 no m’agrada. Humilitat i esforç. Avui a Gijón n’hem tingut una lliçó.