1-1: El Barça, a Cornellà, regala 87 minuts i alguna cosa més.

  1. En un altre desplaçament, el Barça té més ocasions, més intensitat i  més profunditat en el temps afegit que en tot el partit. Quan ens marquen, venen les presses. Com a Bilbao, com a Anoeta, com a València… L’Espanyol ha tingut més gana i que un equip ens guanyi a gana, és humà però toca la pera.
  2. Jugar amb tan poca intensitat defensiva de mig camp en endavant durant tota la primera part, amb tan poca velocitat, amb tants jugadors caminant durant tanta estona, l’àrbitre i el penal no xiulat no pot ser excusa.
  3. Messi, avui sí, gripat.  Demà, pilota d’or.
  4. Alexis, avui, més que “niño maravilla” ha estat “el niño empanadilla”.
  5. Tot i així, res no justifica que al minut 11 de partit tant el Cesc com l’Alves li hagin recriminat que d’una manera tan gestualment evident que no els hagi passat la pilota on ells volien. Cal evitar tirar la gent sobre el company.
  6. Alves, d’extrem (una hora) o de lateral (mitja hora) només ha tocat bé una pilota en tot el partit. La centrada pel gol de Cesc.
  7. Inadmissible que, just en el minut que entra Keita per Cesc, per retenir, l’equip es foti un embolic amb les marques, el Pep es desesperi i l’Espanyol aprofita l’únic desconcert per marcar.
  8. El Barça ha rematat tres vegades al pal (Cesc, Messi i Piqué) i li han anul.lat dos gols (ben anul.lats) en un dels pitjors partit de la temporada. I, esperem, el pitjor del 2012.
  9. Sensacional el president Condal de l’Espanyol en acabar el partit al Canal Plus: “millor, impossible”. Ja no aspiren ni a guanyar el Barça, amb un empat i fer-nos la guitza per la Lliga ja en té prou.
  10. A Cornellà hi havia una pancarta molt clara “Catalunya més que un club”. Evident.