0-1 Ni Pinto, ni Kiko Casilla: Javi López el millor porter

  1. Tant parlar de Pinto, i al final, el porter protagonista ha estat el lateral dret de l’Espanyol, Javi López, amb dues bones aturades enlloc del justament expulsat Kiko Casilla.
  2. Alexis li va fer una vaselina a Diego López però no ha pogut fer-li a Javi López.
  3. Alexis ha fet més coses intel.ligents en 14 minuts que Neymar en 80. Esclar que el “jugadorazo” ha entrat quan ja guanyàvem i jugàvem contra 10. 
  4. Cesc i Neymar… Té mèrit que continuem guanyant partits que sembla que juguem amb nou jugadors.
  5. Messi, segons el Canal Plus, ha vomitat al minut 19. No n’hem vist imatges. Per cert, aguantar els comentaris de Manu Sarabia també fa vomitar.
  6. Tornant a PintoSergio García el va menystenir pel seu joc amb els peus quan, avui de nou, ha demostrat que és el seu punt fort. Millor amb els peus que amb les mans. Esclar que l’Espanyol només ha xutat a porta, i fluix, una vegada en tot el partit (Alex Fernández a la segona part).
  7. Per cert, el Pizzi de l’Espanyol no és gens “macanudo”. Per sort. (Quins dos gols que ha tirat als núvols).
  8. Per cert, Pinto s’ha estat a punt d’empassar una pilota pel bot i el vent com de partit de regional. Però l’ha aturat.
  9. El vent, factor clau: la junta del Barça diu que cobrir tot l’estadi serà bo per evitar el vent. Avui hem vist que això també és un sopar de duro.
  10. Algú confia ara en el Rayo?