0-1 Piqué ens salva, Mathieu remata

05/04/2015 Celta 0 – Barça 1

1. No demanaré perdó als aixafaguitarres per estar content per haver guanyat en un camp dificil contra un bon rival sense haver fet un partidàs.
2. No demanaré perdó per la desena victòria consecutiva fora de casa, encara que potser un empat no hauria estat injust.
3. El gol-average particular amb el Celta no l’hem superat perquè Messi, a l’últim minut, s’ha adornat de forma impròpia.
4. Malgrat l’agonia dels últims minuts de la primera part, Bravo ha hagut de fer una sola aturada en tot el partit. Era al minut 10. El Celta no ha rematat a porta en els 83 restants.
5. Jugada clau: Piqué tapa un xut franc de Charles al 27 de la segona. Al 28, gol de Mathieu. De l’1 a 0 al 0 a 1 en un minut.
6. Unzué sabia les llacunes defensives del Celta a pilota aturada. Al segon pal, sobre Fontàs… I golàs.
7. Rafinha va ser el millor jugador revelació de la Lliga passada amb el Celta. Avui, titular amb el Barça, ha fet el seu pitjor partit de la temporada. Gairebé per tornar-lo a cedir.
8. Aquest Barça treu de polleguera als rivals. Arda Turan va tirar una bota al linier. Avui Orellana ha llençat gespa a Busquets.
9. Per cert, fins i tot ens ha sortit bé provocar la cinquena de Busi perquè no jugui dimecres contra l’Almeria.
10. Ves per on, un altre partit trampa. En queden alguns, encara, que ja firmo que acabin com avui.