4-0 El millor partit de Neymar en els dos últims mesos

08/04/2015 Barça 4 – Almería 0

1. Que Messi camina quan no té la pilota ja ho sabem i ho perdonem. Que Messi camini també amb la pilota als peus és un senyal d’alerta que el seu dit del peu encara li fa massa mal.
2. I quan et preguntes, aleshores per què juga, s’inventa un gol de rosca prodigiós.
3. La primera part, a pesar del gol,ha tingut un ritme lamentable i un nivell de joc penós.
4. Thievy sol, convertit en velocista, ha tornat a deixar retrata un Bartra que ha vist com se li anticipava cada vegada.
5. Igual que Messi i a Suárez, avui a Bartra el salva el gol. El seu primer d’aquesta temporada. Un altre partit seguit marcant de cap un central. Bravo per Unzué.
6. Sergi Barjuán, amb dos dies a Almería, tres entrenaments i quatre canyes, déu n’hi dó dels conceptes futbolístics que ha ensenyat: bon balanceig defensiu i sortint a la contra amb voluntat de tocar i marxar. Marxar cap a segona divisió, vull dir.
7. Rafinha entra el camp per controlar la pilota i, a la primera, ja es complica. Ha de triar si, de gran, vol ser Iniesta o vol ser De la Peña.
8. Adriano, retratat per velocitat un dia més. I al futur hi veig Sevilla – PSG- Valencia – PSG. Quan torna Jordi Alba????
9. Neymar ha jugat avui el seu millor partit en moltíssimes setmanes. No ha perdut boles, no ha jugat per ell, no ha errat gols mastegats… Ha sumat per l’equip. Des de la banqueta.
10. Algú confia ara en el Rayo?