0-2 Ni l’Espanyol, ni el Mateu Lahoz, ni l’excusa de les 4 de la tarda

25/04/2015 Espanyol 0 – Barça 2

1. A parts iguals, em feia por l’Espanyol, l’horari de les 4 i les decisions de Mateu Lahoz.
2. Al final, l’Espanyol ha estat molt motivat a la graderia però molt mesell al camp, com que no feia sol no semblava tan d’hora i la claror era uniforme i només Mateu Lahoz ha volgut posar emoció a la Lliga.
3. Ja vam dir contra el Sevilla, i després contra el PSG, que eren les millors primeres parts de la Lliga. Avui ho hem superat, amb escreix. El rival, sense pressionar i aturat posicionalment, ens han deixat fer un repàs que podia acabar amb 0 a 4 tranquil.lament el descans. Kiko Casilla els ha salvat.
4. No és veritat que haguem guanyat mitja lliga com estic sentint. Quin error menystenir Getafe o Real Societat que ja ens han esguerrat grans temporades.
5. L’única realitat és que entre els punts que sumi el Barça i els que deixa de sumar el Madrid, si fan 14, som campions. La resta és literatura.
6. Mateu Lahoz ens ha fet un favor expulsant Alba. 11 contra 11 ja ens estàvem relaxant. En inferioritat, els tres de dalt han hagut de pressionar tota l’estona.
7. Bravo per Luis Enrique. Suposo que tots els amants del futbol aplaudiran que guanyant fora de casa i havent-te expulsat un defensa, facis entrar un lateral per un del mig del camp i no toquis cap dels davant. Jo ho he trobat agosarat, però ha sortit perfecte i ara es pot penjar la medalla.
8. Rafinha, avui, potser els seus minuts més màgics a la primera part.
9. Amb 10 contra 11, amb l’Espanyol despertant-se, Piqué ha fet tres excursions a l’atac. Piqué, on collons vas?
10. De les 9 rematades a porta, 6 de Neymar, 2 de Messi i 1 de Luis Suárez. Ja està tot dit de com funciona aquest equip.