2-0 Benvingut, Andrés Iniesta, a 21 de abril. Ben tornat

21/04/2015 Barça 2 – PSG 0

1. El Crakòvia ens recorda cada dilluns que Iniesta no du cap gol ni cap assistència a la Lliga. (Dels 3 gols de Copa no diuen res). La jugadassa de l’1 a 0 d’avui ens retroba el millor Andrés, en el millor moment i en el millor aparador. Ben tornat.
2. El partit d’Iniesta d’avui, i de Neymar, són molts vots a la pilota d’or del 2015.
3. Avui, tot l’equip, ha fet una gran primera part. Enorme. Espectacular, imperial i efectiva. Fins i tot Alves i Alba han donat la seva millor versió d’intensitat i concentració. És bàsic que els laterals estiguin enxufadíssims pels 10 partits que queden.
4. Hem eliminat el PSG i el City (campions de lliga a França i Anglaterra, respectivament) als primers noranta minuts. En vam tenir prou amb l’anada. Vam saber aprofitar les baixes dels francesos.
5. Hem eliminat el PSG sense cap gol de Messi. 3 de Neymar i 2 de Suárez. Se’ls guarda per les semifinals. Tothom tranquil. (això sí, l’assistència del 0 a 1 a París va ser obra seva)
6. Un rival com el PSG, que ha de remuntar, fa el primer remat a pals al minut 27 de la segona part. Diu molt del Barça.
7. Un rival que va molt bé de còrner, no els concedim el primer fins al 37 de la segona part. Diu molt de la conscienciació i feinada d’equip del Barça.
8. Ibra -quin gran talent- continua en orsai constant. Maxwell, retratat al 0 a 1 d’allà, també surt a la foto del 2 a 0 d’avui.
9. Potser avui ALves ha descobert que la seva cama bona per centrar és l’esquerra. Si arriba a marcar aquell gol des de mig camp, la renovació ens hauria costat caríssima.
10. Ter Stegen, amb els peus, una altra exhibició. Sergi Roberto, per quarta vegada consecutiva, aprofita molt bé els minuts que té. Ha fet un pas endavant.
11. Avui tampoc jugaven Ribery, Robben i Alaba, i el Bayern n’ha marcat 6. Les baixes de l’anada, doncs, no eren l’excusa.
12. Algú confia ara en l’Atlético de Madrid?