2-1 Per què Luis Enrique, a falta de Messi, ha guanyat el partit?

29/09/15 Barça 2- Bayer Leverkusen 1

1. Esperàvem un pas endavant de Neymar i n’ha fet unes quantes enrere. Pren massa decisions equivocades amb la pilota als peus.
2. Ara ja ningú discuteix Sergi Roberto quan fa un mes deien que no servia pel Barça. Avui, revulsiu com a interior esquerra.
3. Munir vital en el primer gol, gran assistència en el segon i, per variar, ha volgut marcar el tercer de vaselina. Menys pomada i més barraca. Bons minuts.
4. SUárez, al primer toc, cap dins i victòria. Contra Las Palmas, dues al primer toc, i cap dins. Fora de l’àrea ho lluita tot però continua molt desencertat.
5. La quantitat de pèrdues absurdes de Busquets a la primera part, mai vistes. En Rakitic o Mathieu ja és més habitual.
6. Em preocupa Alves. El què tenia era velocitat. Avui ha jugat a dos marxes menys que l’Alves habitual, a tres menys que els seus companys i a quatre menys que els potents jugadors del Leverkusen.
7. Luis Enrique, a falta de Messi, ha guanyat el partit. Amb el canvi de sistema de la segona part i amb fent entrar Alba, Munir i Sergi Roberto com a revulsius.
8. Ter Stegen, avui sí, ha fet dues aturades a la primera de les que solen acabar en gol. Ja era hora que el porter donés punts. A veure si anem tancant dubtes estèrils.
9. Dues xiulades del dia. A l’himne de la Champions, sensacional, per la sanció per les estelades. A l’equip, al minut 3 de la segona part, perquè Piqué, Busi i Mascherano se la passaven per darrera, sense tirar endavant. A la primera part havíem atacat amb pressa, precipitadament i esbojarrada. A la segona, calia entendre el nou sistema i jugar amb més cap.
10. El partit no era bo i estàvem encalladíssims, però per això calia animar. No entenc xiular aquest equip. I menys quan perdíem a casa. I menys en el primer dia sense Messi. M’ha agradat, això sí, el toc de Luis Enrique als xiulets de l’afició.