4-0 Quants milions pagaríem per fitxar algú com Sergi Roberto?

31/12/2015 Barça 4 – Betis 0

1. Que l’àrbitre s’ha equivocat en el penal d’Adán a Messi és evident. Però ningú no critica que, a la primera part, amb dues substitucions, cinc massatgistes al camp i la llitera per Messi en el penal, només hagi descomptat dos minuts. Gravíssim.
2. Per cert, que Neymar falli el penal no és noticia. Que el torni a tirar amb el paseíllo-torero em preocupa més i em treu de polleguera.
3. Avui ha relliscat al moment de xutar. La culpa? Algú ha de dir els del cotxet elèctric que no és pot aparcar sobre el punt de penal abans d’una execució. Han ensorrat la gespa i se li ha escapat el peu. Ridícul.
4. Les relliscades no són noves. Al minut 20 Messi s’ha hagut de canviar les botes. Però és que Suárez, a l’escalfament, ha relliscat tres ocasions dins de l’àrea. O reguem massa o no escollim bé les botes.
5. Igualment, algú ha de veure que Iniesta o Messi, quan duen el braçalet, tenen una feinada perquè la senyera no els caigui braç avall. Potser que posem un belcro més ben parit o fem una mida de nens.
6. Avui hem jugat contra el Real Betis Balompié. Avui, des del minut 1, han anat més al “pie” que al “balón”.
7. Si Verrati o Gundogan o Pogba o el migcampista que sigui fes un partit com el d’avui de Sergi Roberto, quants milions d’euros estaríem disposats a pagar? Quants equips es barallarien per fitxar-lo?
8. Alves, un altre vegada en la pitjor versió… Però de cop i volta, fa aquella jugada de la triple paret amb Messi i el convidaries a sopar per cap d’any.
9. Aconseguit l’objectiu del Mundial de Clubs, Luis Enrique comença a rotar al darrera i al mig. Tot planificat per l’estratega del corredor de fons.
10. Bon any nou a tots els barcelonistes i bavierencs fidels. Visca el Barça!