1-5 Una genialitat tàctica de Luis Enrique amb la complicitat del trident

Cafè Baviera

1. Defensa de tres, oberta i arriscada, per atraure el rival. Quan l’hem tingut a davant, pressionant, sabíem que al darrera Suárez, Messi i Neymar podrien jugar contra tres defenses. I ha sortit perfecte la genialitat tàctica de Luis Enrique.
2. Fins al punt que els tres gols de la primera part han estat a porta buida, a dos contra un al porter.
3. Amb aquest sistema qui més pateix és Mascherano, que pateix quan ha de sortir cap a la banda dreta, i ha patit Alba, que en la primera part no ha trobat la posició.
4. Aquest futbol, només es pot fer amb Ter Stegen de porter.
5. Rafinha ha estat clau incrustant-se a la banda dreta, per obrir el camp i el rival.
6. Els quatre gols de jugada del Barça han estat de contraatac. La jugada del penal, també. Si l’Alabés va posar l’autocar al darrera i no vam poder perforar-los, Luis Enrique ha posat l’ham perquè el Leganés piqués, anés endavant agosaradament, i el Barça ho tingués més fàcil.
7. De fet, ens ho passàvem tan bé a la primera part que no hauríem volgut que s’acabés mai.
8. A la segona, en canvi, li han sobrat vint minuts. Sorprèn una afició tan hiperventilada fins i tot amb 0 a 5, culpant a l’àrbitre de la derrota, i uns jugadors que han deixat massa al peu, endut per l’ambient.
9. Un comentari d’Umtiti. A la primera part, que podia quedar molt exposat, ha estat genial i fins i tot ha tret un gol amb el cul (mai vist). A la segona, amb el partit sentenciat, més acompanyat en defensa, s’ha complicat la vida com no havia fet fins ara al Barça.
10.. M’ha agradat que Carles Naval fes que els jugadors del Barça anessin a aplaudir l’afició culé que omplia tot un còrner.

Luis Enrique: mai, en dues temporades llargues, no havia anat al descans guanyant 0 a 3 fora de casa. El seu giny tàctic, amb trampa incorporada pel Leganés, ha estat clau pels tres gols del trident. Laudrup de comentarista de Bein Sport. I, a sobre, és ell que diu que Neymar provoca jugant d'aquesta manera. Mocadorada per Laudrup.

Les notes

 • 1.Ter Stegen 9 1.Ter
  Stegen
 • 14.Mascherano 7 14.Mascherano
 • 3.Piqué 7 3.Piqué
 • 23.Umtiti 8 23.Umtiti
 • 18.Alba 6 18.Alba
 • 4.Rakitic 7 4.Rakitic
 • 8.Iniesta 7 8.Iniesta
 • 12.Rafinha 8 12.Rafinha
 • 10.Messi 9 10.Messi
 • 9.Luis Suárez 9 9.Luis
  Suárez
 • 9.Luis Suárez 9 11.Neymar
 • 15.Alcácer 6 15.Alcácer
 • 7.Turan 6 7.Turan
 • 6.Denis Suárez 6 6.Denis
  Suárez
 • Entrenador9Ernesto
  Valverde
 • Arbitre9Del
  Burgo Bengoechea