7-0 Possiblement un dels partits més espectaculars de la història del Barça

13/09/16 Barça 7 – Celtic Glasgow 0

1. La millor golejada del Barça a la història de la Champions ha coincidit amb, possiblement, un dels partits més espectaculars que hem vist mai. No el millor partit, perquè el rival era molt fluix.
2. La prova de l’espectacularitat del partit és que els 7 gols podrien ser el millor gol d’aquesta Champions. Posats a triar, em quedo amb el 2 a 0 de Messi. La triple paret entre ell i Neymar només la poden fer ells dos en tot el món.
3. Amb 1 a 0, Ter Stegen atura un penal. Cal recordar-ho, quan sortim del camp emborratxats de gols.
4. El penal aturat per Ter Stegen és molt important per ell però, sobretot, pel Barça. El titular és i serà ell a Lliga i CHampions i no hi haurà debat ni discussió.
5. Alba tenia raó a la roda de premsa d’ahir: la competència de Digne li ha anat molt bé. Ha donat la seva millor versió en atac i en defensa.
6. Neymar n’ha donat dos a Messi, un a Iniesta, un a Suárez i ha marcat de falta perfecte. Això és jugar per l’equip i excel·lir. Ha après la lliçó embolicada de l’Alavés.
7. No he trobat a faltar Arda.
8. Umtiti, per baix molt bé, però és que per dalt s’ha imposat a tots els salts. Ja ens tocava tenir-ne un així.
9. El Celtic, en tota la primera part, ha comès una sola falta. Mai vist. Així els ha anat.
10. El punt 10 pel 10. És impossible jugar millor que ho ha fet Messi a la primera part. No renuncia a la pilota d’or del 2016. Ens queden quatre mesos d’espectacle continu.