1-2 La mala nit de Mascherano s’encomana a tothom

10/09/16 Barça 1 – Alabès 2

1. L’alineació de Luis Enrique, impecable. N’hi havia d’haver prou per guanyar l’Alabés.
2. Els canvis de Luis Enrique, més discutibles. Quan l’equip jugava millor i havia fet la feina més difícil, fer entrar al camp a Messi i Iniesta ha fet baixar el pistó d’atenció als companys, pensant que ho resoldria sol.
3. Mascherano ha sortit retratadíssim en els tres gols de l’Alabés. Els dos legals i fins i tot en l’anul.lat.
4. Que ens marquin el 0 a 1 en jugada de fora de banda, denota un error global de concentració.
5. Neymar: això no és la selecció. Aquí té companys prou bons com perquè intentem guanyar com un equip i no com un individualista encegat. Ha tornat emborratxat d’èxit i de medalla d’or.
6. Dels nous, el que més em preocupa és Denis Suárez. Va començar bé, sense complexos, intentant coses i ara cada partit està més tou, més tímid, amb les pors d’un juvenil. S’ha de treure la son de les orelles.
7. Cillessen. El problema no és ell, el problema és haver venut el titular.
8. Un escàndol que l’àrbitre només afegeixi 3 minuts, amb 6 canvis i la masterclass de temps perdut que ha fet l’Alabés.
9. Pellegrino, un crack. Un equip que puja de segona i ens guanya a l’estadi. M’ha recordat el Barça-Hèrcules en temps del Pep.
10. Hem perdut i dormirem, si podem, sense sopar. Però exactament en el mateix partit, hi ha hagut dues accions clau que havien de canviar la història: Just després del 0 a 1, el cop de cap de Neymar tot sol a l’àrea petita és un error clamorós. Just després del 1 a 1, el remat de Mathieu és un error clarmorós. Només l’havien d’empènyer.