0-1 Rakitic i Arda fan de Messi i Suárez a la Catedral

28/08/2016 Athletic Club 0 – Barça 1

1. Mateix resultat que l’any passat al desplaçament de Lliga però molt millor partit. Tant del Barça com de l’Athletic Club.
2. Si Arda, Messi o Suárez haguessin encertat unes últimes rematades que semblaven fàcils, no hauríem patit tant.
3. Sergi Roberto ha tornat a l’estadi on el vam descobrir de lateral per la lesió d’Alves. De nou, una lliçó magistral en les galopades a l’atac. De nou, alguna llacuna defensiva que va corregint.
4. Umtiti ideal per dalt contra un Aduriz que portava anys neguitejant-nos. Encara que tenia una groga, no hauria posat un Mascherano fred pels últims vint minuts.
5. De fet, André Gomes i Rafinhan han entrat per uns desgastats Denis i Arda i els recanvis han entrat massa tous i perdent unes boles en el moment que es tractava de congelar-la.
6. Ter Stegen. N’ha tocat 62 amb els peus i ens passarem deu dies sense futbol parlant dels dos refusos dolents. Ha fet quatre aturades de molt mèrit.
7. Rakitic ha estat sensacional. En la sortida de pilota, en el regat llarg, en el tall defensiu. Li posaria un 10 si no fos pel penal tonto que li ha fet a la mosca collonera de Muniaín i que Mateu no ha volgut xiular.
8. No es parlarà prou de la falta que ha suposat Mateu de Denis a Beñat. Ell estava d’esquena, no l’ha tocat ni de bon tros i a sobre ens ha costat grogues a Busquets i Suárez per protestar. Des del “rabillo del ojo” d’Andujar Oliver que no veia una jugada igual.
9. Pitjor encara al minut 46 de la primera part. Amb Sergi Roberto amb la cama aixecada per engaltar-la a la frontal de l’àrea, xiula el descans.
10. La nova Catedral, ara ja amb tota la coberta, ha quedat un estadi magnífic.