1-2 El Barça guanya al Calderón amb el manual de lluita i fe de Simeone. Per què?

1. Un altre 1 a 2 al Calderón, 20 dies després del partit de Copa. El d’avui, molt menys patit, però guanyant amb un altre gol de Messi a última hora. Allò que fa tanta ràbia del Madrid, ara ho està fent el Barça.
2. Per cert, un Atlético – Barça jugant-nos la Lliga, amb empat a 1, amb gol de Godín, amb gol anul·lat al Barça… S’assemblava massa al malson que encara ens dura. I ha aparegut Messi.
3. Ter Stegen, de nou, n’ha salvat tres de cantats.
4. Luis Suárez, tres partits seguits sense marcar, avui l’ha tingut però l’ha tocada amb l’ungla.
5. El canvi de sistema a Luis Enrique li ha sortit bé, amb tres centrals, per frenar els contraatacs. Però jugar sense cap lateral és molt estrany. I la banda dreta Sergi Roberto-Rafinha era una cosa molt rara. Després del gol vital de Rafinha, muts i a la gàbia.
6. L’únic que li ha sortit bé avui a Iniesta ha estat el sorteig de camp. Ha sortit creu i ha fet que l’Atleti ataqués al revés de sempre. Després de la lesió continua costant-li molt trobar el to.
7. Que Vrasljko hagi acabat sense groga, amb les puntades que ha arribat a donar a Neymar, és difícil d’explicar.
8. Hem lluitat els dos gols, posant el peu dur i aprofitant els rebots amb fe. És a dir, amb el manual de l’Atleti. Per cert, els de Simeone queden 9 punts per sota. Adéu siau.
9. Finalment, 4 victòries seguides a la Lliga. Per primera vegada aquesta temporada.
10. Algú confia ara amb el Vilarreal d’Escribà (tranquils, no és el de la bogeria a la pastisseria).