2-1 Si això havia de ser l’assaig general de la remuntada, anem bé

19/02/2017 Barça 2 – Leganés 1

1. Continua la bona astrugancia d’Umtiti. 100% de victòries en les seves titulartitats. Avui, malgrat ell.I patint.
2. Com a París, un altre partit de resultat injust. Allà mereixíem perdre de mes i avui no mereixíem guanyar.
3. Per mi, és més vergonyós patir tant a casa amb el Leganés que allò de dimarts.
4. Quan marquem tan d’hora, al minut 3, els jugadors pensen que serà bufar i fer ampolles. I abaixen el pistó inconscientment.
5. Al seu camp, amb pressió altíssima, 1 a 5. Avui han decidit tancar-se tots al darrera i fer contracops. I han perdut per la mínima i a l’últim minut. Per la mínima, com el Granada, l’altre equip que es va tancar al Camp Nou.
6. Ter Stegen, de llarg, el millor del partit. Curiosament, s’ha menjat el xut del gol, que semblava el més fàcil. Havia salvat l’1 a 1 en tres ocasions.
7. Quina ràbia els fa a Madrid que el Barça continui a un punt, quan han arribat a pensar que serien 3, més els 6 que ja compten dels partits pendents, es veien a 9. I la realitat és que són a 1.
8. Per cert, Iglesias Villanueva ha trigat dos segons a xiular el penal perquè ha buscat algun motiu per no xiular-lo. Era claríssim, sobre Neymar.
9. Abans del partit, he vist dos socis de tribuna mostrant el mocador quan el Barça ha saltat el camp, alguns milers han xiulat a André Gomes quan han dit el seu nom, i divisió d’opinions quan es canta el nom de Luis Enrique. Crec que paga més l’efecte Jordi Grau que el 4 a 0 de París. Bona manera d’animar el Barça quan més ho necessita.
10. Per cert, el PSG només ha empatat a casa amb el Toulouse. 0 a 0. S’ho van gastar tot, i més, contra el Barça.