6-1 És un drama que se’n vagi Luis Enrique?

01/03/17 Barça 6 – Sporting 1

1. Els que pensaven que Luis Enrique tenia capacitat de sorprendre, amb Busquets de central i l’estranya disposició tàctica d’avui, s’han quedat curts. Quan ningú no s’ho esperava, patapam, la notícia. Se’n va el 30 de juny.
2. És tan sportinguista que ho ha comunicat avui perquè no es parli dels 6 gols que ha encaixat el seu equip?
3. No sé si és millor, pel vestidor, fer-ho públic avui, quan queden tres mesos i tres competicions en joc. Pot ser revulsiu, però potser ha perdut autoritat. No ho sabrem fins al final.
4. No sé si és una manera d’esperonar els jugadors per fer la gesta contra el PSG o és una manera d’avançar-se a l’eliminació a mans del PSG.
5. En qualsevol cas, genuí i noble Luis Enrique en el moment de comunicar-ho, sense especular, ni deixar-se estimar.
6. M’agrada que el Barça no faci fora els entrenadors. Guardiola, Vilanova, Martino i Luis Enrique no han estat cessats. I Rijkaard va acabar el contracte i la temporada. Quan els resultats arriben, les urgències i les histèries s’acaben.
7. Messi ha sabut a les 21.30 que Luis Enrique marxava. A quina hora l’ha trucat Bartomeu per saber quin entrenador vol?
8. El nom que volen ja el saben. Però aconseguiran fitxar-lo i, sobretot, aconseguiran que no se sàpiga fins a l’1 de juliol? Impossible.
9. Sampaoli, Pochetino, Koeman, Unai, Eusebio, Gerard… les travesses i el safareig mediàtic i culer serà molt divertit durant tres mesos.
10. Ja farem els balanços quan s’acabi la temporada, però Luis Enrique és i ha estat un entrenador excel·lent pel Barça. Dit això, no és un drama que marxi. Els rivals han trobat l’antídot i ja ens costa saber com sortir-nos-en i continuar soprenent. Arribaran idees noves.