5-0 La millor simfonia futbolística de la temporada. Per què?

04/03/2017 Barça 5 – Celta 0

1. Messi ha fet màgia en els gols i en les assistències. Neymar ha marcat amb una rosca vaselina que ni Víctor Tomàs. Espectacle i festival.
2. Per mi, la millor notícia: hem vist el millor Rakitic de la temporada. Curiosament, jugant per l’esquerra. Ha tallat, ha sabut rebre, ha tingut precisió, ha tallat i s’ha mogut entre línies. Virtuts que havia deixat de tenir. El pal i la pastanaga de Luis Enrique ha servit perquè arribi de la millor manera al tram decissiu.
3. En la sortida de pilota, Sergi Roberto té una arrencada i un canvi de ritme que havíem epxlotat poc.
4. De nou, la millor versió de Busquets.
5. És molt estrany guanyar dos partits seguits a casa. I ho hem fet amb 10 gols a 1. Important, perquè el gol average general pot ser important si empatem al Bernabéu.
6. Si algú apostava per Berizzo a la banqueta del Barça. Avui ha perdut punts. Això sí. A partir del 5 a 0 ens han començat a pressionar molt amunt. Curiós.
7. Iago Aspas ens continua buscant les pessigolles. Es busca la vida tot sol i se’n surt. Sembla lent i corre amb aquell estil del Tricicle amb els nens dels bolquers, però és un dels cracks de la Lliga.
8. Luis Suárez s’ha reservat els gols pel PSG.
9. De 185 precedents de 4 a 0 a l’anada de la Champions, ningú no ha remuntat. Sempre hi ha d’haver una primera vegada.
10. Veient com de bé i compromesos i concentrats avui, potser que l’anunci de Luis Enrique al vestidor l’hagués fet abans.