1-1 Massa regals a Vigo per un resultat digne

04/01/2018 Celta 1 – Barça 1

1. La rematada de Denis Suárez, sol davant de porta, un regal massa gros per perdonar l’1 a 2.
2. La badada de tot l’equip en l’1 a 1, en la jugada de contracop del Celta, impropi.
3. El Piqué que reclama que la pilota ha sortit -quan no havia sortit- en comptes de tapar Pione Sisto, de sobrat.
4. Paulinho, sense Messi, va pel camp sense GPS.
5. Aleix Vidal, en atac, no ha pres ni una decisió bona.
6. Dit tot això… No hem perdut i hem marcat fora de casa.
7. Arnaiz du una mitjana de gols prodigiosa, fins i tot jugant en un lloc que no és el seu.
8. Semedo és un bon fitxatge, defensant i atacant com un lateral que espanta al rival.
9. Dembélé ha tornat a jugar a futbol. Magnífica notícia. Ara falta que recordi que una pilota és rodona.
10. Algú confia ara en el Barça de Sito Alonso. (Al descans guanyem de 5).

3-1 No es recorden tres gols de contraatac del Barça en un mateix partit al Camp Nou

1. Villa, Messi, Messi. Tres gols de contraatac gràcies a un bon equip que ha vingut a jugar a futbol fins al minut 90. A quin dels tres gols, millor.
  2. Si sumem el de Jordi Alba en la remuntada, els quatre últims gols del Barça al Camp Nou, amb quatre contres rapidíssimes. No és el nostre estil però ningú no s’esquinça les vestidures, oi?
  3. Villa va marcar contra el Milan sense pensar-s’ho i avui contra el Rayo al primer toc. Aquella ocasió contra el Depor, on se li va fer de nit, li ha fet recuperar l’instint de rematar tal com ve.  Continua llegint «3-1 No es recorden tres gols de contraatac del Barça en un mateix partit al Camp Nou»

2-0 Marca Alexis, no encaixa Pinto i es xiula Cesc, tres fets insòlits

1. Alexis ha fet cinc primers minuts horrorosos, perdent boles fàcils. Però abans que l’afició se cebés amb ell, Puyol l’ha aplaudit amb les mans enlaire i el noi no s’ha ensorrat. Ha corregut, pressionat, robat, ha intentat l’ú contra ú, ha tirat endavant i, a sobre, en un sol remat ha obert la llauna i li ha regalat el segon a Messi. Ha fet mèrits per jugar dimarts, però també els han fet Villa i Tello, més enxufats que Pedro.
  2. Per què el Barça no ha encaixat cap gol avui? Perquè el rival era molt dolent ofensivament (Depor qui t’ha vist…) però a diferència de molts partits anteriors, s’ha pressionat bé a dalt i, a darrera, els defenses han buscat l’anticipació i els centrecampistes estaven atents a la segona pilota. El Barça, avui sí, ha mossegat com feia temps que no ho feia.
  3. Mascherano, tres passades de 40 metres, obrint el joc per Alves. Útil i efectiu. A tenir en compte i a fer-ho servir més sovint. Continua llegint «2-0 Marca Alexis, no encaixa Pinto i es xiula Cesc, tres fets insòlits»

0-2 Ni amb la gespa alta, ni amb una expulsió injusta, ni amb la samarreta verda. Imparables.

1. A aquest Barça li costa juga, des de fa anys, amb claror de dia.
  2. La samarreta verda ens porta mala sort (Getafe, Pamplona)
  3. Hem jugat amb 10 durant mitja hora per expulsió injusta de Thiago.
  4. La gespa (alta, seca, irregular) és impresentable i ens impedeix el nostre futbol.
  5. Guardiola ha repetit la defensa de 3 amb Mascherano a la dreta que tant ens va fer patir a Mestalla. Avui, déu n’hi do. A la segona part, hem rectificat.
  6. Amb res d’això, però no han pogut amb nosaltres: imparables.
  7. Iniesta, millor amb 11 que amb 10. Ell i Messi s’han posat l’equip a l’esquena.
  8. Puyol, de lateral esquerra, fa patir massa.
  9. Juraria que el gol és d’Alexis però ell diu que no l’ha tocat i l’àrbitre tampoc. Doncs un altre gol de falta directa per a Messi. (Més normal que el del Calderón).
  10. Algú confia en la Reial Societat? (Si ja estan perdent…)